WALKING BOOTCAMP

Walking Bootcamp is speciaal voor iedereen die het liefst buitensport. Geschikt voor elk niveau en speciaal voor mensen met overgewicht, senioren, opbouw na een blessure of zwangerschap. Maar ook voor mensen die herstellende zijn van (long) Covid klachten.

Als hardlopen niet lukt maar bootcamp wel dan is dit een zeer geschikte sportactiviteit! We verplaatsen ons wandelend door Elst. Onderweg worden tempowisselingen, (PowerWalks)afgewisseld met krachtoefeningen die we met ons eigen lichaamsgewicht uitvoeren. Ook als je weinig tot geen conditie hebt, ben je van harte welkom.

Walking Bootcamp is meer dan wandelen alleen. De training is gericht op kracht, conditie en vooral genieten van bewegen met elkaar in de buitenlucht. Geen training is hetzelfde. De ene week maken we meer kilometers dan de andere week. We wisselen veel af om verschillende oefeningen te doen met van alles wat we tegenkomen, bankjes/heken/boomstammen of met klein fitness materialen.

Bewegen is gezond en maakt je fitter en energieker!  Nog leuker is het om dit samen te doen in een sociale, fijne groep. Zo kun je elkaar motiveren, stimuleren en biedt het gezelligheid.

 

Waarom Walking Bootcamp?

  • Bootcamp ontspant en jij ontsnapt aan de dagelijkse stress
  • Bootcamp traint jouw afweersysteem en uithoudingsvermogen
  • Bootcamp zorgt voor buiten actief met plezier in een leuke groep.
  • Bootcamp heeft positieve invloed op hart en bloedsomloop, diabetes, cholesterolgehalte, ademhaling en longen
  • Bootcamp zorgt voor een betere conditie, meer kracht en flexibiliteit.